Οι τρίοδες μπαταρίες κουζίνας αποτελούν πλέον τον πιο πρακτικό και καλαίσθητο τρόπο για να απολαμβάνουμε την ιδανική ποιότητα νερού στην κουζίνα μας. Χωρίς ξεχωριστό βρυσάκι, παρέχουν φιλτραρισμένο νερό για όλες τις οικιακές χρήσεις. Η ποικιλία σε minimal σχέδια και χρώματα αναβαθμίζουν και προσθέτουν σίγουρα μια νότα πολυτέλειας στην κουζίνα μας!

Τι είναι οι τρίοδες μπαταρίες κουζίνας και πώς λειτουργούν;

Είναι εξειδικευμένες βρύσες που συνδιάζουν ζεστό, κρύο και φιλτραρισμένο νερό σε μία μόνο βρύση! Πώς γίνεται αυτό; Οι τρίοδες βρύσες διαθέτουν τρεις “οδούς”, όπου στη μία ρέει το ζεστό νερό δικτύου, στη δεύτερη το κρύο νερό δικτύου και στην τρίτη το φιλτραρισμένο.

Από πού έρχεται το φιλτραρισμένο νερό; Οι τρίοδες βρύσες προϋποθέτουν ένα σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου για να λειτουργήσουν. Το σύστημα αυτό τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη, μέσα στο ντουλάπι της κουζίνας, και αφού φιλτράρει το νερό που δέχεται από την παροχή δικτύου, το παρέχει στην ξεχωριστή ”οδό” φιλτραρισμένου νερού της τρίοδης βρύσης. Συμπερασματικά, χρησιμοποιώντας δύο διακόπτες, έναν για ζεστό και κρύο αφιλτράριστο νερό δικτύου και έναν δεύτερο για το φιλτραρισμένο νερό, απολαμβάνουμε εύκολα και πρακτικά την ποιότητα που χρειαζόμαστε σε κάθε περίπτωση!