Τιμές προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τα προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το MyFILTERCOSMOS.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές αυτές.

Αποστολές προϊόντων

Όλα τα προϊόντα της παραγγελίας περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή και συσκευάζονται προσεκτικά. Εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο υποπέσει στην αντίληψή μας πως κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό δεν αποστέλλεται έως ότου αντικατασταθεί και ενημερώνουμε τον πελάτη σχετικά για τυχόν καθυστέρηση της αποστολής λόγω αστοχίας υλικού.

Πολιτική Επιστροφών

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.

Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

Σε περίπτωση επιστροφής μιας παραγγελίας τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί/αποσυσκευαστεί από την προστατευτική μεμβράνη τους (πχ.ανταλλακτικά φίλτρα) ή έχουν υποστεί καταστροφή-σπάσιμο λόγω χρήσης από τον παραλήπτη.

Εγγύηση προϊόντων

Για όλα τα προϊόντα ισχύει η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής του προϊόντος. Το MyFILTERCOSMOS.gr εγγυάται να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή αντικατάσταση εντός εγγύησης. Τυχών μεταφορικά έξοδα για προϊόντα εντός εγγύησης επιβαρύνουν τον παραλήπτη.