Ειδικά στην περίπτωση του μπάνιου, η απορρόφηση του χλωρίου μπορεί να είναι η αιτία για την ξηροδερμία και τους ερεθισμούς του δέρματος. Εάν φροντίζετε για το δέρμα και τα μαλλιά σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το νερό που λαμβάνετε καθημερινά στο ντους περιέχει μια επιβλαβή σειρά

χημικών ουσιών, όπως χλώριο, βακτήρια και μύκητες. Επίσης, στην πραγματικότητα μπορούμε να απορροφήσουμε περισσότερο χλώριο μέσω του ντους παρά μέσω του πόσιμου νερού και αυτό οφείλεται κυρίως λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του νερού στο μπάνιο, που καθιστά ευκολότερη την απορρόφηση του χλωρίου από το δέρμα.

Τα φίλτρα μπάνιου είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας, καθώς τοποθετούνται πολύ εύκολα και γρήγορα στο ντους και φροντίζουν τόσο για το ισορροπημένο pH της επιδερμίδας, όσο και για την απαλότητα του δέρματος και των μαλλιών. Προστατεύουν από ερεθισμούς και τριχόπτωση, απομακρύνουν αποτελεσματικά το χλώριο και αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων.

Τα φίλτρα μπάνιου μπορούν να σας προσφέρουν την κατάλληλη ποιότητα νερού κάνοντας το μπάνιο σας πραγματική απόλαυση! Απολαύστε καθημερινά το μπάνιο σας χωρίς τις οσμές του χλωρίου και αισθανθείτε τη διαφορά!